Tören Düzeni ile İlgili Bilgilendirme

• Tören akışının aksamaması için tüm öğrencilerimizin aşağıda belirtilen kurallara uymaları gerekmektedir.
  • Tören sırasında; Öğrenciler salondaki yerlerini terk edemezler.
  • İlgili bölüm anons edildiğinde mezun öğrenciler, kortejde görevli bölüm asistanı önderliğinde sahnede, tören platformunda yerlerini alarak alırlar.
  • Sertifika alımı sırasında sadece tokalaşma gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz öz çekimlerini ve arkadaşlarıyla fotoğraf çekimlerini tören sonrasında yapabilirler.
  • Tören süresince tüm öğrencilerimizin bölümleriyle fotoğraf ve videosu çekilecek, ek olarak öğrencilerimiz sertifika alırken de fotoğraf ve video çekimi yapılacaktır. Bu nedenle tören sırasında bireysel fotoğraf çekimi yapmamanızı rica ediyoruz.
  • Tüm bölümler diplomalarını aldıktan sonra yemin ederek keplerini atacaklar.
  • Törenin tamamlandığına dair anons yapılıncaya kadar tören salonundaki yerlerinizi lütfen terk etmeyin.
  • Tören sırasında aileler kendilerine ayrılan tribünlerde olacağı için törenin fiilen sürdüğü alana çiçek takdimi ya da fotoğraf için girmemelerini öncesinde ailenizle paylaşmanızı rica ederiz.

Bu sayfa Mühendislik Fakültesi Mezunlar Sayfası tarafından en son 01.07.2017 18:53:22 tarihinde güncellenmiştir.