Tören akışının aksamaması için tüm öğrencilerimizin aşağıda belirtilen kurallara uymaları gerekmektedir.

• Marmara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 25 Haziran 2018 pazartesi günü saat 18:00’de Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı yerleşkesinde yapılacaktır.
  • Mezuniyet Törenine katılmak isteyen öğrencilerimize, törende giyecekleri kep ve cübbelerinin dağıtımı 21 Mayıs 2018 Pazartesi günü başlayacak, 08 Haziran 2018 Cuma günü son bulacaktır.
  • Tören listesinde adı yer almayan öğrencilerin isim listelerini güncellemek için en geç 20 Haziran 2018 çarşamba akşamına kadar bölüm kortej sorumlusu ile iletişime geçmesi gerekmektedir.
  • Tören alanında araç park sorunu bulunmaktadır. Bu nedenle mezuniyet törenine katılacak öğrenci ve ailelerinin toplu taşıma araçlarını kullanmaları tavsiye edilmektedir. Park sorununa rağmen özel araçlarıyla gelmek isteyen öğrencilerimiz ve aileleri için bölgeye yaklaşık 10-15 dakika yürüme mesafesinde İSPARK otoparkları mevcuttur (Öğretmenevi Otoparkı (Kapasite 80 Araç) ve Küçüksu Kasrı Otoparkı (Kapasite 200 Araç)).
  • Mezuniyet törenine katılacak öğrencilerimizin en geç saat 17:00'de tören alanınında bulunmaları gerekmektedir.
  • Tören sırasında öğrenciler tören alanını terk edemezler.
  • İlgili bölüm anons edildiğinde mezun adayı öğrenciler, kortejde görevli bölüm asistanı önderliğinde tören alanında yerlerini alırla
  • Öğrencilerimiz; öz çekimlerini ve arkadaşlarıyla fotoğraf çekimlerini tören öncesinde ve sonrasında yapabilirler. Tören süresince, tüm öğrencilerimizin bölümleriyle fotoğraf ve videosu tören organizasyonu tarafından çekilecektir. Öğrencilerin tören sırasında; tören akışını bozacak şekilde kendi aralarında fotoğraf çekilmemeleri gerekmektedir.
  • Tüm bölümler diplomalarını aldıktan sonra yemin ederek keplerini atacaklar.
  • Törenin tamamlandığına dair anons yapılıncaya kadar tören alanını lütfen terk etmeyin.
  • Tören sırasında aileler kendilerine ayrılan tribünlerde olacağı için törenin fiilen sürdüğü alana çiçek takdimi ya da fotoğraf için girmemelerini öncesinde ailenizle paylaşmanızı rica ederiz.

Bu sayfa Mühendislik Fakültesi Mezunlar Sayfası tarafından en son 29.06.2018 11:58:33 tarihinde güncellenmiştir.