TÖREN DÜZENİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

• Tören akışının aksamaması için tüm öğrencilerimizin aşağıda belirtilen kurallara uymaları gerekmektedir:
  • Tören sırasında; Öğrenciler salondaki yerlerini terk edemezler.
  • İlgili bölüm anons edildiğinde mezun öğrenciler, kortejde görevli bölüm asistanı önderliğinde sahnede, tören platformunda yerlerini alarak alırlar.
  • Sertifika alımı sırasında sadece tokalaşma gerçekleştirilecektir. Öğrencilerimiz öz çekimlerini ve arkadaşlarıyla fotoğraf çekimlerini tören sonrasında yapabilirler.
  • Tören süresince tüm öğrencilerimizin bölümleriyle fotoğraf ve videosu çekilecek, ek olarak öğrencilerimiz sertifika alırken de fotoğraf ve video çekimi yapılacaktır. Bu nedenle tören sırasında bireysel fotoğraf çekimi yapmamanızı rica ediyoruz.
  • Tüm bölümler diplomalarını aldıktan sonra yemin ederek keplerini atacaklar.
  • Törenin tamamlandığına dair anons yapılıncaya kadar tören salonundaki yerlerinizi lütfen terk etmeyin.
  • Tören sırasında aileler kendilerine ayrılan tribünlerde olacağı için törenin fiilen sürdüğü alana çiçek takdimi ya da fotoğraf için girmemelerini öncesinde ailenizle paylaşmanızı rica ederiz.